Just nu söker vi…

… inte någon ny medarbetare – specifikt, Vi har fått två supertalanger den 1 september som vi ska utveckla och som ska vara med och utveckla oss. Vi återkommer när det blir aktuellt med nya rekryteringar.

Tills dess är du välkommen att skicka in din spontanansökan till work@allegretto.se.

Dessutom…

…är vi alltid intresserade av att få kontakt med dig som är auktoriserad revisor och som vill pröva dina vingar hos oss på Allegretto och som tror dig kunna bidra i vår utveckling på den nya revisionsmarknaden. Entreprenörskap, stolthet, empati och en enorm nyfikenhet på framtiden. Livet är fullt av möjligheter. Kontakta oss så berättar vi vad vi har i kikaren.

Vi är alltid intresserade av

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyutexaminerad och som har de teoretiska kvalifikationerna för att skriva revisorsexamen i framtiden. Även du som har några års erfarenhet inom revision men som söker nya utmaningar och vill vara med att göra Allegretto till en av Sveriges bästa revisionsbyråer är välkommen att kontakta oss. Maila din ansökan och CV till work@allegretto.se.

Att arbeta på Allegretto

Alla nyanställda revisionsmedarbetare får en fadder som hjälper till med praktiska detaljer under den första anställningstiden.

Vi har också ett coachprogram där medarbetarna coachas fram tills att de blir auktoriserade revisorer.

Vi arbetar just nu med att tydliggöra karriärvägarna på Allegretto; Allegretto Hantverkare, Allegretto Delägarprogram, Allegretto Trampolin och Allegretto Specialist. Du får höra mer om dessa när vi ses.