Revisionsbyrå med stort engagemang som alltid ger det lilla extra

Vi är inte bara en revisionsbyrå, vi är en partner i din framgång. På Moore Allegretto är vår filosofi enkel: vi strävar efter att göra oss själva överflödiga genom att ge våra kunder den kontroll de behöver. För oss handlar det om mer än bara siffror – det handlar om att skapa rätt förutsättningar för framgång genom att hjälpa våra kunder att få till riktigt bra rutiner och processer (så att vi slipper lägga tid på att utreda konstigheter).

Vår historia

Historien om Moore Allegretto startade 2003, när sex påskrivande revisorer och två engagerade medarbetare valde att lämna Deloitte och forma något unikt. Redan året därpå förvärvade vi Kockum & Westerlund Revisionsbyrå och 2008 välkomnade vi nio skickliga revisorer från RanbyBjörklunds Revisionsbyrå till vår växande familj.

År 2010 tog vi ett stort steg genom att ansluta oss till den internationella revisionsorganisationen Moore Stephens. Det betyder att vi nu har tre systerkontor i Sverige, i Malmö och Göteborg, och är en del av ett stort globalt nätverk med kvalitetssäkrade byråer i över 100 länder.

Idag är vi ca 36 engagerade medarbetare som håller till på kontoret beläget i hjärtat av Skanstull i Stockholm. En stor del är påskrivande revisorer. 

Vad vi gör

Vi arbetar nästan uteslutande med revision, inte redovisning och det är vår styrka! Till skillnad från många andra revisionsbyråer gör det oss till riktiga specialister på revisionshantverket. Vår målsättning? Att säkerställa att du som kund känner dig trygg och når framgång utan onödig huvudvärk.

Vi tar hand om revisionen, ger rådgivning, säkerställer en bra sturktur på bolagsstyrningen, tar fram finansiella rapporter och hjälper dig om du ska genomföra en due diligence. När du jobbar med oss lovar vi ett högt engagemang och ett personligt bemötande – allt för att säkerställa det absolut bästa för just ditt företag. 

Vi är stolta över att de flesta av våra kunder är ägarledda företag, och våra tjänster sträcker sig över områden som:

  • Skattefrågor för företag och företagsägare
  • Tillämpning av god redovisningssed
  • Generationsskiften
  • Bolagsstrukturer

Vi har lång erfarenhet av att jobba med kunder inom ideella sektorn, allt från insamlings- och medlemsorganisationer till stiftelser, idrottsförbund och intresseförbund. Vi är experter på att granska Sidabidrag, 90-kontoinnehavare och följer FRIIs kvalitetskod med en precision som imponerar.

Och när det kommer till bostadsrättsföreningar, ja, där är vår kompetens lika hög.

Vår drivkraft

Det är enkelt – vi drivs av att se våra kunder lyckas. Varje medarbetare i vårt team är engagerade i att hjälpa dig, oavsett om du är ett ägarlett företag, en ideell organisation eller en bostadsrättsförening. Hos Moore Allegretto hittar du inte bara revisorer, du hittar en rådgivande partner för din framgång. Välkommen till en revisionsbyrå med det lilla extra. 

Våra tjänster

Mer än bara revision

Våra erfarna revisorer kan hjälpa dig skapa trygghet med oberoende revision, ta bättre affärsbeslut genom ökad förståelse för verksamhetens risker och möjligheter, sammanställa finansiell rapportering och öka lönsamheten genom rätt struktur på bolagsstyrningen.

Dela det här med dina kontakter

Moore Allegretto
BOX 38120
100 64 Stockholm
08-644 18 00
info@allegretto.se

Besöksadress
Ringvägen 100, Stockholm
Vi finns på våning 9, Hiss D