Karriär

En revisionsbyrå att växa tillsammans med

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Här finns möjligheter både för dig som är i början av din karriär och för dig som är en erfaren revisor med en egen kundstock. Som revisor hos oss är du med och gör skillnad på riktigt – du blir en viktig del i våra kunders framgång.

Med korta karriärvägar kan du avancera snabbt

Hos Moore Allegretto har vi korta karriärvägar och det finns stor potential att avancera snabbt. Vi är en ax till limpa byrå, vilket ger dig som är i början av din karriär en bra start och överblick över rollen som revisor. Här får du möjlighet att tidigt jobba nära våra kunder, göra stor skillnad och bygga ditt egna nätverk.

Onboarding och coachning som ger dig den stöttning du behöver

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att du ska känna dig motiverad, trivas och framförallt mår bra på jobbet. Du stöttas av coacher och skapar en egen utvecklingsplan, så att du kan påverka din karriär i den riktning du önskar. 

Alla nyanställda revisorer får även en fadder som hjälper till med praktiska detaljer under den första tiden, så att din onboarding blir så bra som möjligt. Allt från de bästa lunchställena och hur kaffemaskinen fungerar till vår metodik, system och rutiner. 

Karriärmöjligheter – drömmer du om att bli delägare?

Karriärvägarna hos Moore Allegretto är många. Kanske drömmer du om att bli delägare, auktoriserad revisor eller specialiserad inom ett visst område? Med våra coachprogram får du möjlighet att få stöttning och vägledning i den riktning du önskar.

Flexibilitet – en vardag som passar ditt liv

Vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland. Förutom att du kan påverka den egna rollen, ges du även möjlighet att påverka disponeringen av din arbetstid så att den passar just ditt liv. Vi vill förenkla livspusslet för alla som arbetar här och skapa en arbetsplats där människor trivs och mår bra. Vi hoppas också att du vill ta del av vår kultur och de gemensamma aktiviteterna som gör jobbet extra kul. 

Våra karriärvägar:

 • Allegretto Hantverkare
  Programmet för dig med målet att bli riktigt skicklig på revisionshantverket eller närliggande område.
 • Allegretto Delägarprogram
  Delägarskap är en självklarhet om du är rätt person. Passar dig som har en mix av entreprenörskap, stolthet, empati och en enorm nyfikenhet på framtiden.
 • Allegretto Trampolin
  För dig som är i början av karriären och vill skaffa maximal erfarenhet inom områden som revision, riskhantering, redovisning och skatt. Erfarenheter som du kan ha med dig vidare i näringslivet när du är redo för nästa steg. 
 • Allegretto Specialist
  För dig som vill rikta in dig och bli specialist på ett  område som tillexempel nischad skatt och fastigheter. 
Att arbeta på MOORE Allegretto
DSC7062-förlängd-2400
Hur kan vägen till att bli auktoriserad revisor se ut? Vad är egentligen skillnaden mellan revisor och påskrivande revisor? Vilket stöd finns att...
_DSC7215_1920
Efter lite mer än ett år hos Moore Allegretto ger Christoffer Lagerstam oss en inblick i vardagen som revisorsassistent. Allt från att vara...
vad_gor_en_revisorsassistent
Tydliga karriärvägar och goda utvecklingsmöjligheter att bli auktoriserad revisor var viktiga faktorer för Lovisa Tolander när hon valde anställningen som revisorsassistent hos Moore...
lars_erik_engberg_revisionsbyra_revision
Lars Erik Engberg var en av dem som grundade Moore Allegretto för ca 20 år sedan och har en lång och gedigen erfarenhet...

Vill du bli en del av oss?

Hos Moore Allegretto hittar du höga ambitioner, analytiskt tänkande och framförallt mycket glädje. Låter det som något för dig? Oavsett om du är auktoriserad revisor eller nyexaminerad student så vill vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till work@allegretto.se om du vill bli en del av oss!

Lediga
Tjänster

Du som inte tror att du vill jobba med revision – det är du som är mest lämpad för yrket!”

Lars Erik Engberg – en av dem som grundade Moore Allegretto för ca 20 år sedan

DELA DET HÄR MED DINA kontakter

Moore Allegretto
BOX 38120
100 64 Stockholm
08-644 18 00
info@allegretto.se

Besöksadress
Ringvägen 100, Stockholm
Vi finns på våning 9, Hiss D