Våra tjänster

Finansiell rapportering

Vi hjälper dig och ditt företag att sammanställa finansiell rapportering såsom årsredovisningar enligt de olika regelverken, delårsrapportering, koncernrapportering, koncernårsredovisningar eller rådgivning kring din finansiella rapportering.

Spara tid och minska risken för fel

Låt våra erfarna revisorer sköta din finansiella rapportering och spara tid till annat. Dagens regelverk blir allt fler och mer komplexa, vilket ställer höga krav på företag att hålla sig uppdaterade. Med vår kompetens kan du slippa huvudvärken och få specialisthjälp med årsredovisningar, delårsrapportering eller att upprätta koncernredovisningar.

 

Exempel på tjänster vi kan hjälpa till med:

  • Årsredovisningar enligt K2, K3 och IFRS
  • Övergång till K3 och IFRS
  • Koncernrapportering
  • Koncernredovisning och upprättande av koncernårsredovisningar
  • Delårsrapportering

Vill du veta mer?

På Moore Allegretto arbetar flera experter inom Finansiell rapportering, ange dina kontaktuppgifter här så blir din första kontakt med oss med en specialist på området.

Fler tjänster

Revision skapar trygghet. För dig, för din bank, dina kunder, för leverantörer och för dina anställda. Vi hjälper dig se till att de finansiella rapporterna ger en rättvisande bild av din verksamhet. Med revisionen får du bättre förståelse för företagets verkliga förutsätt­ningar och blir tryggare i ditt beslutsfattande. Moore Allegretto erbjuder trygg revision och värdefull rådgivning.
En bra struktur på er bolagsstyrning ger goda förutsättningar för lönsamhet. Med rätt information kan du ta rätt beslut. Som revisorer har vi lång erfarenhet av praktisk bolagsstyrning i många olika typer av verksamheter.
Ska du köpa eller sälja en verksamhet? Då kan det kännas tryggt att få en finansiell och juridisk besiktning som underlättar när du planerar att förvärva ett företag eller en verksamhet, en due diligence.
För vem?

Behöver jag en revisor?

Vi hjälper dig att reda ut det. Det är vanligt att blanda ihop en revisor med en redovisningskonsult. En revisor är en oberoende granskare av ett företags ekonomi, medan en redovisningskonsult jobbar med den löpande bokföringen. Även om det inte är krav att anlita revisor för alla företag, kan det vara en bra investering som är värd att fundera en extra gång kring.

Dela det här med dina kontakter

Moore Allegretto
BOX 38120
100 64 Stockholm
08-644 18 00
info@allegretto.se

Besöksadress
Ringvägen 100, Stockholm
Vi finns på våning 9, Hiss D